duminică, 19 august 2012

Cine traieste pe spinarea noastra ?

Astazi mi-am propus sa discut un subiect mai putin placut pentru majoritatea dintre noi : despre parazitii care convietuiesc in liniste si pace cu noi. Ei bine, DA : studiile au confirmat faptul ca aproximativ 90% din populatia globului are paraziti. Aceste microorganisme traiesc 'pe spinarea' noastra, se hranesc cu nutrientii nostrii si isi elibereaza toxinele in interiorul corpului nostru.


Parazitii imbraca diverse forme : incepand de la binecunoscuta ciuperca Candida la bacterii, virusi si streptococi, viermisorii intestinali si desigur, parazitii externi.
Pe unii dintre ei ii putem vedea cu ochiul liber, pe altii doar cu ajutorul aparaturii de rigoare.
Un lucru insa este cert, fie ca va place sau nu : in interiorul sau exteriorul corpului nostru traiesc o sumedenie de paraziti !


Problema principala este ca acesti paraziti sunt de cele mai multe ori cauza ascunsa a afectiunilor cu care ne confruntam. Stim cu totii ca in urma infestarii cu Candida se   ajunge la Candidoza sau  infectia cu HPV  poate duce la aparitia cancerului cervical!

Dincolo de faptul ca pot produce afectiuni de o gravitate mai mica sau mai mare, parazitii se hranesc cu nutrientii nostrii si isi elibereaza produsele reziduale (toxinele) in interiorul organismului nostru, provocand intoxicarea sangelui si a organelor.


Desigur ca exista solutii multiple pentru eliminarea parazitilor si prevenirea reinfestarii. Pentru cei care detin animale de casa, se stie ca medicul veterinar recomanda deparazitarea  acestora de cateva ori pe an. La fel si noi trebuie sa avem grija sa ne deparazitam periodic. Insa produsele de sinteza destinate deparazitarii sunt extrem de toxice si nocive pentru ficat.
Va recomand sa apelati la solutiile pe care Natura ni le ofera din plin.
Pentru deparazitare pe cai naturale este bine sa folosim o combinatie de plante. Dintre cele mai cunoscute tratamente antiparazitare naturale putem apela la :
    • Pelin - planta de leac cunoscuta inca din antichitate si folosita frecvent in medicina populara traditionala. Pelinul este folosit cu succes impotriva candidozei, tricomoniazei, chlamidiei, giardiei si a altor paraziti cu care suntem infestati. Se administreaza intern sub forma de pulbere fina, obtinuta prin rasnirea plantei uscate si extern, sub forma de bai. Intrucat multe persoane nu suporta gustul amar al pelinului, este recomandata incapsularea dozei. Atentie la administrarea pelinului, intrucat poate aparea supradozarea manifestata sub forma de varsaturi si ameteli.
    • Usturoiul - tine si strigoii la distanta, nu doar parazitii :) . Glumesc evident, dar usturoiul se foloseste ca medicament din cele mai vechi timpuri, aproape pentru orice fel de afectiune. Usturoiul se administreaza atat intern cat si extern. Cel mai bine se recomanda consumul usturoiului in forma sa cruda pentru a beneficia la maxim de efectele sale benefice.
    • Semintele de dovleac - sunt bogate in vitamine si minerale. Ajuta la eliminarea parazitilor intestinali. O mana de seminte de dovleac crude consumate dimineata, pe stomacul gol, va ajuta enorm in lupta impotriva parazitilor. 
    • Nucul negru - nu creste in Romania, dar se gaseste pe piata sub forma de capsule sau tinctura. Este renumit pentru proprietatile sale antiseptice, antiparazitare, antifungice, antivirale si antibacteriene.
    • Cuisoarele - plante aromatice cu proprietati terapeutice de exceptie : actioneaza impotriva parazitilor, stimuleaza pofta de mancare si ajuta digestia, contribuie la cresterea imunitatii. Se recomanda consumul cuisoarelor pisate sub forma de capsula, intrucat pot provoca arsuri pe esofag.


In mare, cam acestea sunt plantele folosite contra parazitilor. Este cunoscut tratamentul cercetatoarei Hulda Clark, care considera ca la baza tuturor bolilor stau parazitii. Eu personal, cred ca bolile au o cauza spirituala si ca vin si ne trag un semnal de alarma ca ceva trebuie schimbat, insa sunt convinsa ca parazitii contribuie si ei la degradarea corpului fizic si, implicit, la slabirea organismului si expunerea fata de diverse afectiuni. 
Tratamentul dr.Hulda Clark presupune o combinatie (conform unei scheme de tratament) de cuisoare, pelin si nuc negru. 
Eu v-as recomanda sa urmati acest tratament - personal l-am facut si m-am simtit excelent in urma aplicarii schemei respective (ma puteti contacta telefonic la 0745306087, pentru mai multe detalii si pentru o schema personalizata a acestui tratament, dupa nevoile fiecaruia) - si sa faceti ulterior, pentru intretinere, cure alternative de seminte de dovleac si usturoi. Tratamentul in sine presupune si o faza de intretinere, deci saptamanal veti lua si doza aferenta de nuc negru, pelin si cuisoare. 

Incercati sa urmati o terapie contra parazitilor. Chiar daca nu veti vedea cu ochii eliminarea parazitilor, cu siguranta veti simti diferente majore intre starea organismului dinainte de tratament si starea de dupa.

Va doresc un organism HRANATOS si lipsit de "parteneri" nedoriti ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu