luni, 3 septembrie 2012

Atelier nutritie raw-vegan "Pur si simplu hrana vie" - 1 septembrie

Iata ca a avut loc si al doilea atelier tinut de Hranatate si Tao-Magic, in echipa deja "RAWSOME" formata de Delia si Miruna (instructor Qi-Gong la tao-magic.ro).

Am petrecut o dupa amiaza minunata, alaturi de oameni cu adevarat deosebiti, carora le multumesc si pe aceasta cale.

Acest al doilea atelier a fost diferit fata de atelierul din 22 iulie. Conceptul de hrana vie a fost ca si "vandut", in sensul ca participantii stiau beneficiile si miracolul pe care il aduce hrana cruda in viata noastra. Unii erau vegetarieni de ani buni, altii erau chiar raw-vegan. Oricum, toti participantii au fost mai mult decat interesati de acest stil de viata, astfel incat pentru mine a fost mai mult decat simplu sa le prezint avantajele unei alimentatii preponderent crudivore. 

Ne-am delectat cu preparate delicioase, 7 la numar, pentru ca 7 este un numar magic : Dumnezeu a creat lumea in 7 zile, sunt 7 planete, 7 culori de baza, 7 note muzicale, 7 minuni ale lumii si lista poate continua. 

Am inceput cu sucul verde, plin de vitalitate si de sanatate; Pe masura ce am invatat despre nutrienti si unde ii gasim in hrana vie, am continuat cu aperitivele    (2 la numar) si am facut un act de magie, preschimband o leguma binecunoscuta intr-un cous-cous miraculos.



Am inaintat in cunoastere si am aflat de ce imbatranim, prin urmare am intinerit cu ajutorul unei delicioase limonade bogata in antioxidanti. 


Am avansat in bucataria raw-vegan, in ustensilele si aparatura pe care le folosim, in ce presupune hrana vie, vegana si am descoperit ca putem adopta cu usurinta acest stil de viata, intrucat proteinele de origine animala chiar nu ne sunt necesare. Asa ca am servit felul principal : delicioasele Spaghetti Pandoriene.
Si mai apoi am vazut relatia intre hrana vie si sanatatea noastra, am facut cunostinta cu supereroii alimentelor raw-vegan si am aflat cam ce face un om hranatos pe parcursul unei zile, iesind putin din sfera nutritiei si a planului fizic si intrand in sfera echilibrului pe celelalte planuri ale fiintei noastre : energetic, mental, emotional si spiritual.
In final ne-am incantat gustul si mirosul cu Smoothie-licious, acompaniat de supereroii pe care i-am cunoscut anterior.
Bineinteles, festivitatea de premiere a fost insotita de prajitura "Rawstul afinelor", care a incununat cu succes calatoria noastra spre HRANATATE.



Cristina Frone, reprezentant Apa Ionizata, ne-a incantat cu prezentarea si degustarea apei vii, a apei ionizate. Am vazut ca ceaiul se poate face si cu apa rece, pastrand astfel multimea de nutrienti care se distrug, de obicei, prin fierbere. Ionizatorul de apa este cu adevarat un aparat revolutionar, dar mai multe despre apa ionizata si avantajele sale enorme pe care le confera sanatatii vom discuta intr-un articol viitor.

La atelier am avut ocazia sa aflam si opiniile a doi medici extraordinari, preocupati de nutritie, hrana vie, nu doar pentru dansii, care deja practica acest stil de viata sanatos, ci in primul rand pentru pacientii lor. Dansii ne-au impartasit, pe parcursul prezentarii, din cunostintele lor medicale si ne-au adus confirmarea, din punct de vedere stiintific, a faptului ca nutritia sta la baza mentinerii si recuperarii sanatatii, indiferent de diagnostic. 





La sfarsitul prezentarii a avut loc extragerea premiilor la tombola. 
Premiilor HRANATOASE li s-au alaturat cu drag premii oferite de cofetaria Ostraw Vegan si Arganshop.

Cu totii am fost castigatori in urma acestui atelier de nutritie raw-vegan "Pur si simplu HRANA VIE !", asa ca la final a avut loc si festivitatea de decernare a certificatelor de participare. 

Si astfel, pe 1 septembrie, inconjurati de binecuvantata lumina solara, am pornit impreuna pe drumul ce duce spre HRANATATE.



Va asteptam cu drag la urmatoarele ateliere organizate de echipa "RAWSOME" : Delia (Hranatate) si Miruna (Tao-Magic) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu