luni, 10 septembrie 2012

O noutate dulce - Atelier de nutritie raw-vegan pe 23 septembrie !

Dragi prieteni ai Hranatatii, va anunt cu mare bucurie ca pe 23 septembrie va avea loc un al treilea atelier de nutritie raw-vegan indulcit de cofetaria Ostraw Vegan si Re-creat de clubul Little Team (gradinita&afterschool), club faimos pentru minunatele petreceri si evenimente organizate pentru cei mici si nu numai.

Atelierul se va tine in cadrul clubului Little Team (strada Slobozia numarul 20, sector 4, Bucuresti) si va incepe la ora 12.30, cu o durata estimata de 6 ore, dar sigur veti dori sa fie mai lung.

Practic pe 23 septembrie va invit sa luati parte la un curs de nutritie tinut de mine, Delia-Hranatate si de Narcisa - Ostraw Vegan.


Veti putea afla de ce noi va recomandam hrana vie, cum ne ajuta acest stil de viata sanatos, cum sa combinati alimentele, ce inseamna nutritia si care sunt nutrientii si unde ii gasim, cum sa ne mentinem tineri, vigurosi si sanatosi, cum sa ne recastigam starea optima de sanatate si mai concret, cum putem integra hrana vie in viata de zi cu zi. 


Veti invata retete de bauturi si mancaruri vii, fara foc si le veti servi impreuna cu noi, urmand ca la atelierele pentru "avansati" sa le preparati chiar voi.

Veti participa la tombola cu premii, iar in final veti constata ca toata lumea este castigatoare.

Veti primi diplome de participare si un suport de curs pe DVD. 

Iar poate cel mai mare castig este faptul ca aveti posibilitate sa cunoasteti oameni ca si voi, oameni interesati de un stil de viata sanatos.



Pentru detalii si inscriere va rog sa imi scrieti pe mail : delia.simona.popa@gmail.com sau sa imi telefonati : 0745.30.60.87.

Va astept pe 23 septembrie sa impartasim Hranatate, sa ne indulcim de la Ostraw si sa ne Re-creem alaturi de Little Team.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu